Webdesign & online marketing

So Many Pages is de leukste Young Adult boekenbox van Nederland. Elke maand worden leesfanaten van jong en oud blij gemaakt met een gesigneerd boek, exclusieve items en een persoonlijke noot van de auteur. Aan animo geen gebrek, want twee maanden na de oprichting zit het aantal abonnees al in de driedubbele cijfers. Ook een uitbreiding van het dienstenaanbod staat al op de planning. Belangrijk detail: dit is mijn eigen onderneming.

Alle aspecten van webdesign en (online) marketing komen terug in dit project. Samen met mijn webdevelopment partner heb ik een website opgezet die het zo makkelijk mogelijk maakt om je te abonneren. Om de onderneming te laten groeien wordt een combinatie van korte – en lange termijn marketingstrategieën ingezet.

Logo So Many Pages

De succesvolle start van So Many Pages

Business plan
Gedegen marktonderzoek wees uit dat er kansen liggen voor een boekenbox binnen het Young Adult segment. Op de lange termijn liggen er ook nog veel kansen binnen dit segment waar So Many Pages van kan profiteren. In het businessplan is een duidelijke roadmap opgenomen alsmede de strategieën om deze in werkelijkheid te laten veranderen.
Korte termijn
Drie weken voordat de eerste editie uitkwam is de So Many Pages gelanceerd. Met een combinatie van effectieve advertenties op de juiste kanalen, social media management en influencer marketing is So Many Pages binnen de kortste keren uitgegroeid tot een begrip binnen de community.
Lange termijn
Rome is niet in één dag gebouwd - So Many Pages ook niet. Sommige aspecten van marketing komen pas na een langere tijd goed tot zijn recht. Vanaf het begin af aan wordt So Many Pages onderhouden met professionele tools om goed te scoren op deze specifieke activiteiten. Een duidelijke SEO-strategie en effectieve dataverzameling voor e-mailmarketing spelen hier een grote rol in.
Monitoren
Alle marketingactiviteiten van So Many Pages worden nauwlettend in de gaten gehouden met behulp van een goede datastructuur. Zo is het altijd duidelijk welk effect elke marketinguiting heeft. Dit schept duidelijkheid over welke strategieën het beste werken, en welke strategieën bijgesteld moeten worden.
Previous
Next
Checkmark

Het resultaat

Een effectieve website

De website van So Many Pages doet wat hij moet doen. Het wordt simpelweg makkelijk gemaakt om de box aan te schaffen. Vragen worden beantwoord, onzekerheden worden weggenomen en de klantreis wordt positief begonnen. Het is niet voor niets dat elke editie ruim voor tijd is uitverkocht.

Tevreden, terugkerende klanten

Adverteren is meer dan alleen zenden. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je zeker weet dat je de juiste doelgroep aanspreekt? Bij So Many Pages zit dat goed. Door de juiste doelgroep met de juiste middelen aan te spreken heeft So Many Pages klanten die terugkeren en het doorvertellen – dat is pas marketing.

Een lange-termijn strategie

Door de inzichtelijke datastructuur weet So Many Pages wat werkt en niet werkt. Een goed beeld van de doelgroep geeft ook inzicht in de kansen op lange termijn: de komende tijd hoeft So Many Pages niet stil te zitten.

Ook op zoek naar de oplossing ?

+31 6 14 85 77 71
mail@lennertzonneveld.nl
https://www.linkedin.com/in/lennert-zonneveld/

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.